Danish speaking Customer Service Representative
one.com Copenhagen
Danish speaking Customer Service Representative
one.com Copenhagen

Dansktalende supporter, der brænder for tilfredse kunder, søges til one.com i København!

Kan du lide at snakke med mennesker? Er du løsningsfokuseret, empatisk og drives af at gøre kunderne glade? Bliver du høj af at hjælpe mennesker, af at give den perfekte service og af at løse problemer? Så har vi lige den rette stilling til dig på vores supportkontor i København! Der hjælper vi kunder via chat, e-mail og telefon med deres webhosting løsninger, tekniske problemer og alt, der kan opstå for en bruger, som forsøger at skabe sig en plads på internettet med hjemmeside, e-mail og domæne.

Hos one.com har vi vores kundekontakt som højeste prioritet! Vi arbejder hårdt for altid at yde support og kundeservice i verdensklasse, for at sikre os, at selv på et marked med hård konkurrence, føler vores kunder at de får alt de behøver, og lidt til.

Dette er en unik mulighed for at blive en del af et team hvor alle arbejder mod samme mål: at yde nordens absolut bedste support og kundeservice til vores kunder. Vi gør ingenting halvhjertet, men arbejder kontinuerligt for at overgå os selv, mens vi har det sjovt på arbejdet og udvikler os både individuelt og som et team.


Ansvarsområder og hvem vi søger

Vi vil som sagt give vores kunder en oplevelse i verdensklasse når de kontakter os for support. Det handler ikke bare om at løse problemet; det handler om at overgå kundens forventninger ved at forstå værdien af empati, forståelse og personlighed. Vi tror på ”hire for attitude, train for skill” så hvad du end har gjort tidligere er mindre vigtigt. Det vigtigste for os er, at du har en vilje til at lære, et stærkt ønske om at yde en service ud over det sædvanlige og, at du er positiv, åben og udadvendt.

Din vigtigste opgave vil være at tage imod kunder via chat og e-mail for at hjælpe dem med alle mulige tekniske (og under tiden mindre tekniske) problemer og for at sikre, at den kunde du taler med, har den rigtige pakke, har de rigtige produkter og ikke går glip af noget fra os. 


Send din ansøgning så hurtigt som muligt hvis du synes følgende passer på dig

 • Teknisk forståelse samt kendskab til wordpress på bruger-og administrations-niveau
 • Kundefokuseret og med et stærkt ønske om at hjælpe
 • Grundlæggende IT-færdigheder
 • Du kan tale og skrive på engelsk (da vi er et firma med mange nationaliteter og kontorer i forskellige dele af verden, sker det meste af vores interne kommunikation på engelsk)
 • Positiv og ”glasset er halvt fyldt” attitude
 • Stor vilje til at lære
 • Tålmodig, kan håndtere stres og er god til at tilpasse sig forandringer
 • Målrettet ”vinder” der drives af at slå de gængse forventninger
 • God evne til at tage feedback og coaching for at udvikles
 • Ydmyg
 • Fleksibel og med evnen til at tænke uden for boksen
 • Erfaring fra kundeservice, support eller salg er et plus, men ikke et krav

Stillingen er på fuld tid med 37,5 timer om ugen. Din arbejdstid planlægges på en ugentlig plan med 7,5 timer hver dag, ekskl. frokost, i nogle tilfælde forventes du at arbejde i weekender. 

Startlønnen vil være DKK 23.000 pr. måned med mulighed for opstart hurtigst muligt!

Vi ser helst at du starter snarest muligt så upload ansøgning og CV via ovenstående knap nu. Interviews vil blive udført løbende. Har du spørgsmål om stillingen kan du kontakte Emma Lindquist, Customer Service Manager Nordics, på elj@one.com.

Bliv en del af group.ONE

one.com har siden etableringen i 2002 været i konstant udvikling og er i dag en del af koncernen group.ONE, som er et af de førende koncernselskaber i Europa inden for administration og salg af domæner, webhoteller og e-mail. Vi tilbyder et internationalt miljø, hvor vi har en høj grad af fleksibilitet. Som koncern har vi:

 • Mere end 2.900.000 registrerede domæner
 • Mere end 1.400.000 kunder i 149 lande
 • Mere end 650 medarbejdere med mere end 40 forskellige nationaliteter
 • Engelsk som virksomhedssprog
 • Mere end 10 brands veletablerede på det europæiske marked


Diversitet og inklusion

Hos group.ONE er vi bevidste om mangfoldighed, lighed og at skabe et rummeligt arbejdsmiljø. Vi arbejder ikke kun på tværs af kontinenter og lande, men også på tværs af kønsudtryk, generationer, kulturer, seksuelle orienteringer, religioner og perspektiver.

Derfor er group.ONE en arbejdsplads med lige muligheder forpligtet til lige beskæftigelsesmuligheder uanset race, hudfarve, herkomst, køn, national oprindelse, seksuel orientering, alder, statsborgerskab, civilstand, handicap eller kønsidentitet/-udtryk.

Hvis du har et handicap eller et særligt behov, der kræver opmærksomhed, bedes du give os besked i din ansøgning.

Career opportunities
Strong social life
Located near public transit
International environment
Supports diversity
Work-life balance
Flexible hours
Remote friendly
Lunch included
Sustainability